כרמים: צפון רמת הגולן
תהליך ייצור: תסיסה קרה ואיטית במיכלי נירוסטה
המשמרת את המאפיינים הפרחוניים המיוחדים לזנים.
מאפייני יין: ניחוחות פירות טרופים והדר, אפרסק
ותפוח ירוק. יין מרענן ובעל גוף טוב.
פוטנציאל התיישנות: עד כשנתיים משנת הבציר.
- מאפייני המוצר
סוג יין | % אלכוהול | מדינה | כשרות | יקב | זן ענבים | נפח |
---|---|---|---|---|---|---|
לבן יבש | 13.5% | ישראל | כשר | רמת הגולן | שילוב של זנים לבנים |
משקל | 750 גרם |
---|
היה הראשון לכתוב סקירה “הר חרמון לבן” לבטל
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.